Presentació IRONCAT - UN TRIATLÓ ESPECTACULAR A L' AMPOLLA

Història

Des de l’any 2004, la Federació Catalana de Triatló organitza conjuntament amb l’Exquíssim Ajuntament de L’Ampolla, i amb el suport de les màximes institucions públiques de l’esport a nivell autonòmic, la prova de triatló denominada IRONCAT, en la modalitat de llarga distància.

IRONCAT és per a la Federació Catalana de Triatló un projecte que des de la seva primera edició ens il.lusiona any rere any mantenint sempre el desig de superació tant en l’àmbit organitzatiu com en l’humà.

Aquestes dues paraules Il.lusió i Superació no serien res sense la part més important de l’IRONCAT, vosaltres, els triatletes. La part humana de l’IRONCAT.

És per aquest motiu que volem convidar-vos i fer-vos participis d’aquesta experiència que és l’IRONCAT, i Il.lusionar als que encara no heu participat, i per a aquells que ja l’heu fet, Superar la vostra última marca.

Ironcat 2004

¿Què és l'ironcat?

Un projecte que us ofereix, als triatletes, un triatló únic a L’Ampolla. El triatló ideal per a tots aquells que busquin un tracte pròxim, bon ambient i uns recorreguts ràpids I plans que transcorren pel Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Aquest any 2024, com a novetat s’ofereix també la distància Half amb l’objectiu d’atraure a tots aquells triatletes que es vulguin atrevir en la llarga distancia.

IRONCAT és una prova que convida i anima a participar als no iniciats en aquest tipus de distàncies per diverses raons:

ironcat triathlon
Ironcat triatlon ampolla
ironcat triathlon
Ironcat AMpolla

DESCARREGA'T LA GUIA DEL PARTICIPANT!

Si estàs pensant en competir a la XIX Edició de l’ironcat o ja estàs inscrit, descarrega’t la guía del participant fent clic en el botó que tens a continuació.